Magunkról

Cégünk közel húsz éves múltra tekint vissza. Célunk és filozófiánk, hogy a legkorszerűbb elméleti és gyakorlati ismeretek birtokában részesei legyünk egy magas színvonalú, magyarországi életvezetési, szervezeti- és vezetői kultúra kialakításának.
Mindenkori partnereinket segítsük az örömteli életvezetés, a kiegyensúlyozott egyéni- és csoportos munkavégzés feltételeinek a megteremtésében.

Programjaink összeállításánál rugalmasan alkalmazkodunk a mindenkori partnereink szervezeti- és személyes igényeihez. Mivel folyamatosan nyomon követjük az aktuális gazdasági trendeket, a felmerülő képzési igényeket, szolgáltatásainkat tartalmilag és formailag is állandóan bővítjük, gazdagítjuk. Ajánlataink összeállításánál a teljesen eltérő társadalmi-gazdasági környezetben működő szervezetek is tudnak az igényeiknek megfelelő szolgáltatást választani.
Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy egy magas minőségbiztosítási háttérrel partnereink ne csupán szép élménnyel, hanem maradandó, korszerű ismeretek birtokában térjenek vissza munkájukhoz, és az életükhöz.

Munkatársaink magas-színvonalú tudományos képzettség, és évtizedes gyakorlati tapasztalatok birtokában, állandóan megújuló módszerek segítségével segítik a résztvevőket az ismeretelsajátítási folyamatban, és teremtik meg a hatékony tanulás tárgyi- és személyes feltételeit.

Képzési tevékenységünket a 2001. évi CI. Felnőttképzési Törvénynek megfelelően folytatjuk.
Cégjegyzékszám: 01-09-680951/16.

Vissza a főoldalra