Egyéni és csoportos pszichológiai konzultáció, tanácsadás. Egyéni pszichoterápia, személyes hatékonyságfejlesztés egyénre szabott, tudományos pszichológiai módszerekkel.

Önismereti-, életvezetési-, párkapcsolati-, gyermeknevelési-, szexuális-, probléma-kezelési, döntési-, elengedési, pályaorientációs témakörökben.

A hozzánk forduló kliensünk, egy elfogadó, derűs, kölcsönösségre épülő munka-környezetben, egy integrált tudományos szemléletű (Jung, Adler, transzperszonális pszichológia, tranzakcióanalízis, NLP, Ericson-i hipnózis, pszichografológia…) pszichoterápiás folyamat során megismerkedik az általa megnevezett probléma gyökereivel. A terápia során, egyénre szabottan, a korai ún. coex-élmények feltárásával felismeri bizonyos életesemények, vagy a korai gyermekkori hatások, és a jelenlegi életének összefüggéseit, analógiáit. Az összefüggések feltárása, és tudatosítása, valamint a kiegészítő készségek együttesen elvezetik őt egy belső nyugalom és béke megéléséhez.

A terápia időtartama: Minimum 5 alkalom (alkalmanként két óra) már érezhető, és maradandó változást eredményez az egyén életében.

Vissza az előző oldalra

Vissza a főoldalra